Vrei o motocicletă nouă? Ia în calcul și asigurarea CASCO Moto dela GROUPAMA Asigurări

Asigurările CASCO pentru motociclete sunt un subiect important pentru pasionații decălătorii pe două roți, în special când își cumpără o motocicletă nouă. În România, cea maicunoscută opțiune disponibilă este asigurarea CASCO Moto oferită de GROUPAMA Asigurări.

Asigurare moto

Ai nevoie de asigurare moto

”Există CASCO și pentru motociclete?” – încă mai întreabă unii

Da, există asigurări CASCO dedicate motocicletelor. Acestea sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor specifice motocicliștilor, oferind acoperire pentru diverse situații, inclusiv pentru daunele suferite de vehicul în urma unui accident pentru care proprietarul este responsabil.

Cât costă o asigurare CASCO pentru o motocicletă?

Costul unei asigurări CASCO pentru motociclete poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv valoarea vehiculului, acoperirile alese și istoricul de conducere al proprietarului. Este important să soliciți o ofertă personalizată de la GROUPAMA pentru a obține o estimare precisă conform nevoilor tale.

De ce să închei un CASCO pentru motocicleta ta?

  • o motocicletă este mai expusă decât o mașină la multe riscuri. Nu are caroserie, este mereu în echilibru fragil și lista vulnerabilităților nu se oprește aici.
  • o reparație a unei motociclete  este cel puțin la fel de costisitoare ca a unei mașini. Asigurarea CASCO pentru motocicletă este importantă pentru că oferă o protecție extinsă vehiculului tău, acoperind o gamă largă de evenimente neașteptate, de la accidente la furt și vandalism.
  • asigurarea casco poate include și asistență rutieră extinsă pentru avarii atât în România, cât și în străinătate, oferindu-ți astfel liniște sufletească în timpul călătoriilor tale

CE AI DE FĂCUT? – detalii, condiții și termene

Ce produse de asigurare CASCO sunt disponibile?

GROUPAMA oferă variante de asigurare CASCO Moto adaptate nevoilor motocicliștilor, incluzând opțiuni pentru acoperire în diverse situații, precum și pentru perioadele în care motocicleta este folosită activ sau staționează. Spre exemplu CASCO Moto Anotimpuri, conceput pentru riscuri de staționare pe tot parcursul anului și riscuri de trafic în sezonul cald (15 martie – 14 noiembrie).

Explorând oferta de asigurări CASCO Moto de la GROUPAMA Asigurări, putem descoperi o varietate de opțiuni și beneficii menite să răspundă nevoilor diverse ale pasionaților de motociclete. Aceste produse de asigurare sunt concepute pentru a oferi protecție și siguranță, indiferent de provocările întâlnite pe drum.

Asigurarea include acoperiri pentru o serie de evenimente, cum ar fi accidente, furt, vandalism și alte daune care ar putea afecta motocicleta. Unul dintre principalele avantaje ale asigurării CASCO Moto de la GROUPAMA este flexibilitatea pe care o oferă. Poți alege între diferite variante de acoperire, în funcție de nevoile și stilul tău de motociclism. Mai mult, GROUPAMA pune la dispoziție asistență rutieră extinsă, ceea ce înseamnă că vei beneficia de sprijin în caz de avarie, atât în România, cât și în străinătate.

Accident moto - asigurare

Procesul de despăgubire oferit de GROUPAMA este simplificat, permițând o gestionare rapidă și eficientă a daunelor. Aceasta înseamnă că, în cazul unui accident sau a unei avarii, vei putea accesa rapid serviciile de care ai nevoie pentru a-ți repara motocicleta și a te întoarce pe drum cât mai curând posibil. Să fim sinceri acum: niciun motociclist nu vrea ca un eveniment rutier să îl lase fără motocicletă tot sezonul, așteptând o reparație.

GROUPAMA Asigurări este de ani buni Partener de Mobilitate al proiectelor Asociației motoADN. Prin produsele și serviciile sale a dovedit mereu orientare către nevoile de protecție financiară ale motocicliștilor.

Back to top