MOTOEMOTION – Târgu Mureș

Anul acesta se împlinesc 12 ani de când a luat naștere brandul MOTOEMOTION la Târgu Mureș, orașul natal al lui Emilian Pavel, fondator al proiectului. În prezent, magazinul din Târgu Mureș măsoară 700 de mp și găzduiește unele dintre cele mai importante mărci din industria moto – Alpinestars, Scorpion, Macna, Barracuda la care firma este importator și distribuitor, dar și altele bine-cunoscute și atât de căutate de utilizatorii de motociclete.

motoadn_motoemotion_targu_mures

Produsele din magazin sunt variate și ne place să credem, în urma experienței acumulate, că avem tot ce și-ar putea dori un motociclist cu experiență sau începător, de la căști moto la echipamente de protecție care mai de care până la piese și accesorii pentru fiecare buzunar.

Dacă în prezent ne putem lăuda cu unul dintre cele mai mari magazine de profil din țară, nu a fost dintotdeauna așa. În urmă cu 12 ani am pornit la drum doar cu ambiția de a deveni un nume important în rândul pasionaților de două roți, de a construi un brand care să exprime calitate și servicii de nivel înalt iar singura resursă pe care o aveam la vremea aceea era pasiunea nebună pentru acest domeniu și o viziune măreață, susținute de experiența lui Emilian în vânzări și antreprenoriat la nivel teoretic.

motoemotion_targu_mures_motoADNSalturile de-a lungul timpului au fost importante, plecând de la un colț de birou în 2012, la un magazin de 50mp în 2014 care s-a transformat în unul de 100mp în 2016 și într-un final iată-ne ajunși în magazinul cu o suprafață de 700 de mp, suficienți pentru a expune un stoc atractiv din cele mai căutate produse de pe piață.

Încă de la început am știut că dacă oferim maximă valoare clienților noștri, aceștia ne vor răsplăti și credeam foarte mult în dezvoltarea prin strategia pașilor mărunți. Între timp, stocul magazinului s-a mărit atât de mult datorită investițiilor în produse, întrucât am fost nevoiți să închiriem un depozit pentru gestionarea acestora la alt nivel. Depozitul există și astăzi, se află la aproximativ 5 minute de magazin și folosește tehnologie de ultimă oră în managementul depozitării și livrării, pentru ca produsele comandate de clienți prin intermediul magazinului online www.motoemotion.ro, să ajungă la destinație în cel mai scurt timp și fără erori de operare.

motoadn_motoemotion_targu_mures

Sediul din Târgu Mureș nu este doar un magazin impresionant, este și centrul operațional de unde coordonăm comenzile online și distribuția în rețeaua de magazine partenere din țară, practic este headquarters-ul nostru. Aici avem conducerea, departamentul logistic, marketing, contabilitate dar și personalul care se ocupă de magazin, în total aproximativ 10 suflete pasionate de tot ce înseamnă motociclism. 

motoadn_motoemotion_logo

Ce găsești în magazin

Echipamente de stradă
Echipamente de touring
Echipamente sport
Echipamente de enduro
Căști moto
Încălțăminte moto
Accesorii moto
Consumabile moto
Sisteme de comunicații

Imagini magazin

Detalii magazin

Str. Gheorghe Doja, nr. 186, Târgu Mureș
Program magazin:
Luni-Vineri – 10.00 – 18.00
Sâmbătă – 09.00 – 13.00
Tel: 0756 113 111
e-mail: [email protected]

Ce găsești aici?

    • Echipamente moto (căști, geci, pantaloni, combinezoane, ghete moto, mănuși)
    • Accesorii (protecții, bagaje și genți, suporturi telefon, huse moto)
    • Consumabile moto (filtre, uleiuri, bujii etc.)

Locație magazin

Back to top