MOTOEMOTION – București

Ca o consecință mult așteptată a expansiunii firmei MOTOEMOTION, în aprilie 2021 a luat naștere magazinul din București. La vremea aceea, firma avea deja 9 ani de activitate iar deschiderea noului magazin a fost influențată de piața locală care își dorea ca experiența MOTOEMOTION să ajungă și în capitală, să fie mult mai accesibilă decât comenzile la distanță.

Acest lucru s-a întâmplat literalmente prin susținerea clienților noștri din București care ne rugau, la propriu, să facem un magazin la ei acasă. Încă din prima zi de deschidere, am fost copleșiți de multitudinea de motocicliști care ne-au călcat pragul și a fost o onoare pentru noi să-i servim așa cum știm noi mai bine.

Timpul a trecut iar anul acesta împlinim 3 ani de când am ajuns în capitală, și putem spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o pe drumul dezvoltării noastre, fără să regretăm, chiar dacă lucrurile nu sunt lipsite de provocări.

motoemotion_bucuresti_motoADN

Magazinul din București se desfășoară pe două nivele și aproximativ 500 de mp în care produsele atent selecționate își așteaptă noii parteneri de drum. În magazin vei găsi căști moto, echipamente de protecție din piele sau textile, accesorii și piese moto, toate acestea orientate către motocicliști începători sau experimentați cu bugete mai mici sau mai mari, avem de toate pentru toți.

Ca și în magazinul din Târgu Mureș, brandurile pe care firma le importă, Alpinestars, Macna, Barracuda, Scorpion, sunt prioritare însă nu sunt nelipsite din oferta noastră și mărcile de produse care acoperă toate necesitățile de protecție și service ale motocicliștilor.

Practic, încercăm să acoperim orice nevoie a camarazilor noștri, cu produse oferite preponderent din stoc, dar și cu posibilitatea aducerii la comandă a unor repere mai rare sau pentru motociclete speciale.

motoemotion_bucuresti_motoADN

Magazinul este condus de colega noastră, Corina Dumitrescu, iar consilierii care vă stau la dispoziție sunt motocicliști cu experiență de mai bine de 25 de ani pe motociclete din toate categoriile. De altfel, permisul de conducere și deținerea unei motociclete sunt criterii eliminatoare atunci când căutăm noi colegi care să facă parte din familia MOTOEMOTION.

 

motoadn_motoemotion_logo

Ce găsești în magazin

Echipamente de stradă
Echipamente de touring
Echipamente sport
Echipamente de enduro
Căști moto
Încălțăminte moto
Accesorii moto
Consumabile moto
Sisteme de comunicații

Imagini magazin

Detalii magazin

Șoseaua Virtuții nr. 44/46, Sector 6, București
Program magazin:
Luni-Vineri – 10.00 – 19.00
Sâmbătă – 09.00 – 14.00
Tel: 0759 119 111
e-mail: [email protected]

Ce găsești aici?

    • Echipamente moto (căști, geci, pantaloni, combinezoane, ghete moto, mănuși)
    • Accesorii (protecții, bagaje și genți, suporturi telefon, huse moto)
    • Consumabile moto (filtre, uleiuri, bujii etc.)

Locație magazin

Back to top